Plastori pentru tenul acneic

Produs nou

Pachetul conține 36 plasturi:

12 buc – cu diametru de 12 mm

24 buc – cu diametru de 8 mm

Mai multe detalii

40,80 lei

Informatii

 

Plasture pentru piele predispusă la acnee

acțiune împotriva simptomelor de acnee

uscare locală a coșurilor

accelerare a procesului de maturare a elementului inflamator

regenerare a epidermei

minimizare a riscului de apariție a cicatricelor și acneelorulterioare 

protecție împotriva murdăriei

mascare a imperfecțiunilor

sunt invizibile la nivelul pielii

Plasturele pentru pielea predispusă la acnee reprezintă o descoperire adevărată pentru toate persoanele care se îngrijesc de aspectul lor și pentru acele persoane care doresc să scape repede de acnee.

 

- Prin lipirea plasturelui pe locul inflamației oferiți protecție locală a zonei problematice împotriva pătrunderii bacteriilor din exterior. De asemenea există o protecție împotriva contactului cu zona problematică și se oferă o soluție rapidă a problemei.

 

- Componentele active ale plasturelui (în special absorbantul) vor absorbi amestecul eliberat de infecție și vor menține un mediu necesar pentru regenerarea rapidă a pielii. 

 

- Componente ale plasturelui sprijină accelerarea maturării coșului inflamator și „vor extrage” conținutul acestuia.

 

- Accelerează procesul de vindecare și regenerare a pielii și reduc eficient înroșirea.

 

- Datorită acțiunii rapide asupra acneelor și datorită protecției zonei împotriva pătrunderii de impurități se minimiziează riscul de apariție a cicatricelor, urmelor post acnee.

 

Plasturele este fabricat din cel mai fin materiál pentru piele și este aproape invizibiș, poate fi folosit pentru orice zonă a feței, gâtului chiar în timpul zilei. Materialul permite de asemenea respirația pielii.

Despre ce este vorba?

- Hidrocoloid (amestec de rășină și carboximetilcelulozăajută la accelerarea procesului de maturare a imperfecțiunilor și „extragerea” conținutului acestora.

Rășină de tămâie este un preparat antiinflamator puternic, un antiseptic cu proprietăți analgetice.

- Absorbanți  extrag și absorb conținutul coșului.  

Plasturele pentru pielea predispusă la acnee se recomandă încazul coșurilor la care apare sau tocmai a apărut capul precum și în cazul infecțiilor care și-au găsit deja drumul în afară. Acțiunea principală a componentelor plasturelui este ajutorul în procesul de maturare (formarea capului), reducere a infecțiilor și a iritării, absorbția amestecurilor infectate și protecția locului infectat împotriva bacteriilor.

 

Cum funcționează plasturele?

 

Componentele hidrocoloide (amestecul de rășină și carboximetilceluloză) se folosesc în scop medical (de regulă în pansamente), absorb amestecul infectat (secreția din rană) și le transformă în substanță de tip gel. Chiar în formă de gel componentele hidrocoloide expandează în rană, acoperă marginile acesteia previn scurgerea amestecului infectat și mențin nivelul optim de umiditate a rănii. Prezintă o acțiune anestetică datorită căreia se accelerează epitelizarea rănii. Mediul ușor acid ajută la îndepărtarea crustelor și a poi a cicatricelor.

Rășina de tămâie este o componentă puternic antiinflamatoare și antiseptică cu proprietăți analgetice. 

Absorbantul din compoziția plasturelui absoarbe eficient amestecul infectat și menține mediul necesar pentru vindecarea la timp a impurităților.

 

Acțiune expresă locală

 

Modul de folosire a plasturelui?

curățare și uscare a pielii

lipire a plasturelui transparent de mărime aleatoare

purtare maxim 6 ore (este posibilă și folosirea pe timp de noapte)

- folosire a altui plasture da problema nu a găsit rezolvare

 

În cazuri extreme plasturele poate fi aplicat pe make-up.

 

Pachetul conține 36 plasturi:

12 buc – cu diametru de 12 mm

24 buc – cu diametru de 8 mm

Plasturele este destinat pentru îndepărtarea coșurilor și se folosește local pe pielea curățată și uscată în prealabil.

 

Lipiți plasturele de mărime aleatoare în funcție de mărimea coșului. Pachetul conține 12 plasturi de mărimea 12 mm și 24 de plasturi cu mărimea de 8 mm. Plasturele poate fi aplicat cel mult 6 ore (cu posibilitate de folosire pe timp de noapte).

 

Master Herb – fitocorecție a pielii problematice

Abordare complexă – rezultat extraordinar !

Îngrijirea pielii problematice include reglarea activității gladelor sebacee. Multe persoane acordă pielii o îngrijire profundă dar incorectă, ceea ce duce la agravarea problemelor. Este necesară o abordare complexă: în cazul folosirii unui singur produs nu puteți aștepta rezultate miraculoase. Poate veți obține oarecare rezultate dar care nu vă vor satisface deplin. Dacă doriți rezolvarea problemei, atacați dușmanul din toate flancurile!

 

1. Pentru îngrijirea pielii folosiți produse cosmetice decalitate

Produsele din seria Master Herb bazate pe extracte din plante sunt concepute special pentru o piele problematică și grasă. Prin folosirea acestora veți obține repede rezultate foarte bune.

 

2. Verificați obiceiurile dvs. alimentare.

Un aparat digestiv sănătos este cheia pentru o piele frumoasă și o sănătate perfectă. Evitați pe cât posibil mâncărurile prăjite și dulci. Evitați băuturile minerale dulci și alcoolul.

 

3. Încetați să atingeți fața.

Nu vă sprijiniți bărbia  prin evitarea acestui obicei veți preveni nu numai apariția acneelor dar și ridurile premature. Cosmetologii susțin faptul că un lucru aparent neglijabil precum mâinile murdare este cauza apariției acneelor non-hormonale.

Recenzii

Scrie o recenzie

Plastori pentru tenul acneic

Plastori pentru tenul acneic

Pachetul conține 36 plasturi:

12 buc – cu diametru de 12 mm

24 buc – cu diametru de 8 mm