Apa Micelară “MICELE + FITOCOMPLEX“

10206

Produs nou

39,10 lei

Informatii

FORMULA DE ÎNGRIJIREMICELE + FITOCOMPLEX

 

 

Micelele acționează ca un magnet și atrag impuritățile și particulele din make-up 

 

FITOcomplexul îngrijește cu atenție de piele și oferă acesteia o putere vitală 

 

plante benefice:

• hamei
• mușețel
• castan sălbatic (porcesc)
• hamamelis
• rozmarin
• cimbru
• măsline

De ce această apă poartă denumirea de micelară? La baza acesteia se află micelele. Este vorba despre factori de curățare delicați, foarte fini, obținuți prin izolarea din esteri ai uliului de ricin. Acțiunea acestora poate comparată cu funcția unui aspirator: pătrund în structura grăsimilor, a resturilor de make-up și praf și produc o sfărâmare a acestora în partikule mărunte, le leagă de sine și literalmente aspiră toate „deșeurile” din porii pielii.

 

Micelele au o structură unică. O parte a moleculei este formată din apă, cealaltă parte din grăsime. Apa micelară este cea mai eficientă în combinație cu tamponul de vată din bumbac. Bumbacul prezintă o hidrofilie ridicată ceea ce înseamnă că absoarbe foarte bine apa. Prin partea apoasă, micelele se lipesc de tamponul de vată și cu partea lipidică „se lipesc” de particulele cosmetice, secreția pielii și alte impurități. Și când veți șterge pielea cu tampon de vață și apă micelară, toate impuritățile rămân pe tamponul de vată, nicidecum pe piele.

 

Eficiența preparatului este garantată de compoziția acestuia

 

Apa micelară de la TianDe nu este doar un preparat de curățare. Este o formulă de îngrijire cu fitocomplex cu șapte plante benefice

 

Hameiul asigură un efect de calmare, întinerire și tonifiere. În combinație cu alte componente este capabil de minuni: calmare eficientă a pielii iritate

 

Mușețelul conține flavonoide (componente biologice active care prezintă efecte antioxidante), vitamine și acizi organici. În farmacologie se foloseșc proprietățile sale antiseptice și capacitatea de a reduce umflăturile. Mușețelul în preparatele cosmetice oferă hidratare, înmuiere și hrănire pielii, stimulează regenerarea, calmarea și refacerea acesteia.

 

Hamamelisul este bogat în flavonoide și substanțe specifice taninuri, care prezintă proprietăți antibacteriene și antioxidante ridicate. În plus oferă o hidratare perfectă. 

 

Castanul sălbatic (porcesc) este unul din ingredientelecosmetice cele mai apreciate și un trezor real al substanțelor benefice. Mărește efectele preparatelor vegetale, reduce umflăturile și cearcănele negre de sub ochi, acționează în mod antioxidant și reduce sensibilitatea pielii. 

 

Rozmarinul prezintă o compoziție unică. Calciul sprijină reducerea iritării și activarea producerea de colagen propriu, fierul normalizează echilibrul hidrolipidic. Vitaminele din grupa B oferă întinerire și uniformizare a culorii pielii, hidratează și acționează în mod antioxidant, proteinele și acizii grași ajută la refacerea structurii pielii. O compoziție astfel îmbogățită sprijinănormalizarea funcționării glandelor sebacee, elimină strălucirea grasă, contractă porii și netezește structura pielii.

 

Cimbrul este eficient datorită acidului malic și acetic, taninurilor și vitaminelor din compoziție. Oferă curățare perfectă, prezintă efecte antibacteriene și calmează pielea

 

Măslina (forma dizolvabilă în apă a uleiului de măsline) prezintă o compatibilitate apropiată pielii, datorită faptului că se aseamănă cel mai bine cu lipidele pielii umane, din toate uleiurile naturale. Are un efect intens de înmuiere și totodată de curățare fină. Datorită acțiunii sale sensibile asigură regenerarea învelișului hidrolipidic al pieli.

Recenzii

Scrie o recenzie

Apa Micelară “MICELE + FITOCOMPLEX“

Apa Micelară “MICELE + FITOCOMPLEX“