Complex funcțional ”Shousin”

Produs nou

Complex funcțional ”Shousin”, 30 capsule

Mai multe detalii

114,50 lei

Informatii

Descriere + Beneficii

Acțiune: Complexul conține elemente naturale și vitamine atent selecționate, cu rol de protecție antioxidantă, care prelungesc tinerețea. Ingredientul cordyceps sau ”energia vieții”- un instrument indispensabil pentru organism în lupta împotriva îmbătrânirii și a bolilor. Cu ajutorul ingredientelor cordyceps și coenzima Q10 crește vitalitatea organismului, menține tinerețea oragnismului, protejează împotriva impactului negativ al mediului.

Dacă observați că oboseala a devenit cronică, depresia constantă, nu aveți bucurie de viață, aveți nevoie de ajutor-supliment alimentar Shousin TianDe.

Compoziție: extract de fructe de afine, cordyceps sinensis, extract din salcâm japonez, Coenzima Q10, quercetina (substanțe antioxidante), premix de vitamine (C, B3, E, B5, B12, B6, B1, B2, B8, B9, A, D3, extract din semințe de struguri-resveratrol, celuloză microcristalină.

Utilizare: Adulți câte 1 capsulă pe zi, în timpul meselor.

Durata cursului 3-4 săptămâni.

ContraindicațiiCompoziție: extract de fructe de afine, cordyceps sinensis, extract din salcâm japonez, Coenzima Q10, quercetina (substanțe antioxidante), premix de vitamine (C, B3, E, B5, B12, B6, B1, B2, B8, B9, A, D3, extract din semințe de stSarcină, alăptare, intoleranță personală la componente.

Recenzii

Scrie o recenzie

Complex funcțional ”Shousin”

Complex funcțional ”Shousin”

Complex funcțional ”Shousin”, 30 capsule