Ceai din plante cu Tei . Zmeura și Lemn-dulce

Produs nou

41,40 lei

Informatii

Ceai de plante cu „Tei, lemn-dulce și zmeură”, 30 plicuri

Aliatul perfect pentru a tine la distanță durerile in gât .virozele.Perfect pentru a întări imunitatea. Respirați cu pieptul plin!

Terapia Phytotea de sezon cu tei, lemn-dulce și zmeură vă ajută să fiți înarmați pentru a face față oricărui sezon! Îți va consolida imunitatea și îți va permite să te simți minunat chiar și pe vremea cea mai dură și mai umedă. 

Băutura conține ingrediente 100% naturale: fructe și ierburi Altai. Cultivate într-o regiune curată din punct de vedere ecologic, acestea oferă ceaiului beneficiul maxim. Complexul de componente active cu celebrele plante „anti-tuse” nu va permite răcelii comune să vă apuce de gât. 

Tehnologia de ultimă generație a procesării ierburilor păstrează și transmite băuturii cantitatea maximă de substanțe valoroase. Ambalarea fiabilă în trei straturi a pachetelor de filtrare, inclusiv plic, cutie și folie, ajută la păstrarea vitaminelor, a macro-plantelor și a micro-elementelor.

Aplicare: Turnați o cană de apă caldă (75-80 ° C) peste 1 pachet de filtru. Se infuzează timp de 5-10 minute. Puteți adăuga mierea sau lămâie după gust

Recenzii

Scrie o recenzie

Ceai din plante cu Tei . Zmeura și Lemn-dulce

Ceai din plante cu Tei . Zmeura și Lemn-dulce